2017/2018

Valencia Basket i Luanvi han presentat en el matí de hui les equipacions que lluirà l’equip valencià durant la temporada 2017-18. L’acte ha tingut lloc en el recentment restaurat Col·legi Major de la Seda, a València, unint simbòlicament la història de la seda amb el tèxtil dels nostres dies.

La firma valenciana Luanvi ha volgut que totes les peces de competició reproduïsquen el logo de L’Alqueria del Basket, que s’inaugurarà el pròxim 27 de setembre, així com el distintiu de Campions de Lliga Endesa. La col·lecció ha sigut presentada pels jugadors i jugadores dels primers equips del Valencia Basket, que han exercit d’improvisats models.

El lema de la Cultura de l’Esforç dominarà per setena temporada consecutiva en les equipacions de l’entitat taronja, renovant el compromís del Club i el seu mecenes, per la divulgació d’uns valors que col·laboren al creixement esportiu i humà dels joves.

Els jugadors i jugadores van presentar les equipaciones tant de Liga Endesa com d’Eurolliga. La primera equipació continuara amb el seu identificatiu color taronja, però s’han presentat novetats en la segona equipació, ja que canvia el negre per un blau nit, i en la tercera equipació que és d’un to gris clar, destinada a utilitzar-se en els casos necessaris que pogueren produir-se en l’Eurolliga.

Tant les equipaciones de joc de Liga Endesa i Eurolliga, com les d’entrenament i passeig, que també van ser presentades, estaran disponibles en la Botiga Oficial del club a partir del dia del partit de presentació, açò és, el pròxim diumenge 17 de setembre, a un preu de 37 euros per equipació.