vietto

El València CF ha emès un comunicat oficial en el qual ha anunciat la contractació del futbolista argentí, Luciano Vietto, procedent de l’Atlètic de Madrid.

COMUNICAT OFICIAL:

El València CF ha arribat aquest dijous a un acord total amb el Club Atlètic de Madrid, pendent de formalitzar, per a la cessió fins al 30 de juny de 2018, amb una opció de compra, del davanter argentí Luciano Vietto.

El futbolista serà presentat aquesta vesprada als mitjans de comunicació, en el Media Center de la Ciutat Esportiva, després de l’entrenament vespertí.

El jugador, de 24 anys, es retrobarà d’aquesta manera amb Marcelino García, qui anara el seu entrenador en el Vila-real CF la temporada 2014-15 en la qual va anotar 20 gols.

Les xifres de l’operació giren entorn dels 2 milions per la cessió i una opció de compra que oscil·la entre els 12 i els 15 milions.

Presumiblement, el dorsal que lluirà l’atacant argentí serà el ‘8’, nombre que recorda a una de les últimes llegendes del valencianisme com el ‘Pipo’ Baraja.

Mercat de fitxatges

A més de Vietto, en el València CF hi ha hagut més moviments: Rafa Mir i Rober Ibáñez han abandonat l’entitat valencianista.

El davanter murcià ha fet les maletes per a viatjar fins a Anglaterra on jugarà en el Wolverhampton que dirigeix l’ex entrenador del València CF, Nuno Espírito Sant.

Rober Ibáñez, per la seua banda, es desvincula del club valencià després de 18 anys. El futbolista, que arribà amb 6 anys a l’equip blanquinegre, jugarà el que resta de temporada en el CA Osasuna, equip al que ha sigut cedit pel Getafe CF qui s’ha fet amb els serveis del jugador.