Las grandes empresas valencianas desvelan cómo formar parte de sus equipos

El sector de l’ocupació és una qüestió complexa amb l’alta taxa d’atur actual. No obstant això, la Comunitat Valenciana compta amb un ampli ventall empresarial que hui dia a prop sumar als seus equips diferents perfils.

Aquesta setmana un gran ventall d’aqueixes empreses s’han citat a València, concretament en la universitat ESIC, per a voltar als que seran els seus futurs treballadors

Porcelanosa, Mapfre, Grefusa, Druni, Power Electronics o Baleària són algunes dels companyies que han assistit a aquesta cita en la qual han revelat els principals claus per a convertir-s’en un professional dels seus equips.

Requisits bàsics per a entrar en els majors empreses de València

La actitud, la confiança o els guanyes són algunes dels aptituds que més es volten a l’hora d’entrar en el mercat laboral. La importància de mostrar competències i habilitats en una entrevista també és una altra facultat molt valorada. Segons han revelat, els cites de treball en els quals només és llig el currículum s’estan quedant arrere.

El perfil de creatiu o de dissenyador gràfic és un dels més demandats hui dia. A això se sumen els coneixements sobre màrqueting digital, un altre dels requisits que més volten els empreses. D’altra banda, el domini de la bena en línia s’està començant a implantar sent un must per a l’ocupació.

Tant falten els coneixement d’idiomes, una condició necessària per a moltes oferisques. L’anglès, és la llengua que més empraqueixes requereixen per a poder formar part del seu equip. Encara així, són diverses els entitats que també necessiten persones que parlen fluïu el francès, alemany o l’italià.

Respecte a la informàtica, eines com el pack Office o el pack Adobe són cada vegada més necessàries en la majoria d’empreses. Tenir un bon maneig d’eles dobles així com de la gestió dels xarxes socials serà vital per a entrar en moltes companyies.

Condicions salarials

En moltes ocasions els condicions salarials estan marcades segons els anys d’experiència. Hi ha oferisques com Damel que ofereixen llocs de fins a 40.000€ bruts anuals de Key Account Manager.

D’altra banda, Melt Group ofereix salaris de fins a 22.000€ anul·els com a Web developer. Llocs com Efi Cretaprint Slu estan disposades a pagar fins a 600€ per realitzar un període de pràctiques.