La Gran Entrada Mora i Cristiana plena de música i colorit Torrent

Uns 5.000 participants han fet d'aquest acte, un altre any més, una peça clau en el calendari festiu de la Comunitat Valenciana.

La Gran Entrada Mora i Cristiana de Torrent ha omplert de música i colorit la capital de l’Horta Sud. Les filaes i les comparses han lluit amb les novetats que cada any realitzen els seus vestits i “boats” pels carrers del municipi. Ho han fet davant més de 20.000 persones procedents de diferents punts de la geografia valenciana.

En total, 5.000 participants entre components de filaes i comparses, al costat de músics, ballarins i actors han fet d’aquest acte, un altre any més, una peça clau en el calendari festiu de la Comunitat Valenciana.

Un riu multicolor fins a ben entrada la matinada.  Esquadres, carrosses i músics han amenitzat el recorregut als peus de la Torre.

Tant la capitania mora com la capitania cristiana han sorprès al públic amb sorpreses. Detalls que no havien sigut revelats fins a l’últim minut i davant l’atenta mirada dels espectadors, familiars, amics i curiosos.

Els propis festers han gaudit de l’acte principal que engloba les festes de moros i cristians que durant dies escenifiquen les batalles entre l’exèrcit de la mitja lluna i les hostes cristianes.

Tot un espectacle que no ha deixat indiferent a ningú i que posa de manifest el compromís de l’Ajuntament, de les comparses i els veïns i veïnes amb màxima implicació i participació.