jardí botànic
Imagen del jardín botánico de Valencia / Foto:

Amb motiu del dia de l’arbre, el Jardí Botànic de la ciutat de València ha preparat una jornada de portes obertes divendres que ve 31 de gener.

El Jardí Botànic de València és el més antic d’Espanya i un dels més antics del món.Aquest Jardí va ser fundat l’any 1567 i al llarg dels 200 anys posteriors va ser un hort de plantes medicinals vinculat a l’estudi de la medicina.

El jardí ha tingut diverses ubicacions a la ciutat de València, des de l’Albereda de València, fins a l’Hort de Tramoyeres (Hort de Tramoieres), l’any 1802,  a passant pels voltants del convent de Sant Sebastià, prop de les Torres de Quart. Actualment es troba situat al Carrer Quart número 80 de València.

Al jardí, podem trobar des de col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falagueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, rocalia, un aquari…

A més, el jardí botànic, ofereix divulgació de la ciència i la investigació, així com programes didàctics.

L’últim diumenge de cada mes visites guiades gratis amb la teua entrada

A més , el jardí botànic ofereix,l’últim diumenge de cada mes, abonant l’entrada al Jardí,  una visita guiada pels racons més interessants del Botànic.

Per a accedir a les visites guiades cal reservar plaça per ordre d’arribada, en dues sessions una a les 11.00 i una altra a les 12.00 hores.