hamburguesa vegetal
Nova hamburguesa vegetal de la cadena Burguer King

Si t’agraden les hamburgueses, divendres que ve 13 de desembre, la cadena de menjar ràpid Burger King t’ofereix l’oportunitat de degustar gratis la seua nova creació.

El restaurant situat en Passeig de l’Albereda núm. 46 oferirà divendres de manera gratuïta la nova «Rebel Whopper«.

Una hamburguesa vegetariana que aconsegueix imitar el sabor tradicional de l’hamburguesa estrela de la cadena, el Whopper de Burger King, però amb un 0% de carn.

Elaborada a partir de diferents ingredients blat, soja, oli vegetal, ceba i herbes aromàtiques i acompanyada dels sabors típics del Whopper clàssic com la tomaca, l’encisam, cogombrets, ceba, quètxup i maionesa.

L’empresa neerlandesa The Vegetarian Butcher, especialitzada en la producció de aliments de base vegetal,  que imita el sabor de la carn, ha sigut l’encarregada de dissenyar aquesta novetat per a la carta de Burger King España.

L’hamburguesa, compta amb les calories aproximades a l’original. Per exemple, l’hamburguesa vegetariana suïssa, té 608 calories, i el Whopper original, de carn, d’unes 640.

L’hamburguesa no pot catalogar-se com a vegana ja que es cuina en la mateixa planxa que la resta d’hamburgueses, a més de contindre en la seua recepta original maionesa, llevat que l’elimines en la teua comanda.

El tast de la nova hamburguesa vegetal tindrà lloc en quatre ciutats 

La cadena ofereix l’oportunitat de degustar les hamburgueses en els seus restaurants situats en quatre ciutats d’Espanya: la Corunya, Màlaga, València i Saragossa.

La cita és en el local entre les 16.00 i les 21.00 hores, on podràs realitzar un tast a cegues de les dues hamburgueses (la carnívora i la vegetariana), comparar-les i donar la teua opinió.

La degustació és gratuïta, però a causa de la gran afluència d’assistents, pots reservar la teua plaça i assegurar-te ser un dels privilegiats que la puguen catar.