EMT

El Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha aprovat l’adjudicació del nou sistema de televisió a bord a l’empresa Informàtica El Corte Inglés per als pròxims quatre anys per un valor proper al milió d’euros.

L’oferta aprovada permetrà que tots els autobusos de l’EMT compten a partir del mes de juny amb un nou sistema de televisió a bord, la qual cosa redundarà en una major informació per a les persones usuàries durant un trajecte que serà alhora més amè. El nou sistema comptarà amb pantalles de 29 polzades tipus LED que permetran dividir la imatge en dos espais: un, en el qual s’oferirà informació del trajecte d’aqueix vehicle; l’altre, amb espais informatius i de publicitat.

A més, la nova tecnologia que es començarà a implementar a l’abril permetrà oferir connexió a Internet Wi-Fi a tots els passatgers i incorporarà la possibilitat de llançar missatges individuals en cada línia per a informar en temps real de possibles incidències que afecten al recorregut de la línia.