Los Vivancos saborean el éxito en el Olympia con ‘Nacidos para bailar’

L'espectacle barretja ball, arts marcials i acrobacies i ha contat amb la col·laboració d'un científic de la NASA.

Els germans Vivancos aterren a València amb l’espectacle Nacidos para bailar, un xou enlluernador i que estrenen avui en el teatre Olympia de València on la grandiositat de les seues coreografies, que barregen arts marcials i diversos estils musicals, fan del xou una experiència única per al públic.

Tan gran és l’espectacle que fins i tot han necessitat l’assessorament especial de científics de la NASA per a dissenyar-ho. Davant el risc d’alguns dels seus números, els Vivancos no han pogut deixar res a l’atzar i la seguretat del grup és una prioridad.

Els Vivancos s’han embarcat en una gira mundial amb Nacidos para Bailar que els ha portat per tots els confins del món. Una agenda repleta d’auditoris que volen veure’ls ballar, és la que marca les seues vides des de fa anys i tal vegada, el no saber moltes vegades on es desperten, siga el pitjor del seu treball. Els Vivancos es preparen a consciència per a donar-ho davant el seu públic. No poden descurar ni les seues rutines alimentoses ni esportives i han d’estar llests per a afrontar dues hores de ball. ¿Quan pararan? De moment ni s’ho plantegen

El fet de ser germans és, en moltes ocasions, un handicap perquè l’espectacle isca rodat. La seua sincronització sobre l’escenari és tal que des del pati de butaques es percep, se sent i es nota i pot ser que eixe siga el gran secret perquè el xou funcione.

Els Vivancos estaran fins al 29 d’abril en el Teatre Olympia de València amb el xou Nacidos para Bailar lliurant-se totalment davant un públic com el valencià que ells consideren dels millors que hi ha en el món.