sombras

Dijous passat, la balladora gaditana Sara Baras va estrenar en l’escenari del centenari Teatre Olympia de València el seu nou espectacle ‘Sombras’, un muntatge que estarà en escena fins al dia 23 d’aquest mateix mes.

Sara Baras ens proposa un viatge a través del temps, dels colors, del silenci i de la bullícia, de la multitud i de la solitud, de la llum i de les ombres. Eixes ombres que ens persegueixen o que ens acompanyen no deixaran de sorprendre’ns, de sorprendre’ns. Un recorregut on l’evolució constant de Sara Baras ens permetrà reconèixer tota la seua trajectòria, albirarem nous espais que ens evocaran de manera irremeiable eixa aroma inconfusible del treball fet des de l’ànima.

Este espectacle naix des de l’ombra immensa de la farruca, que ha acompanyat a Sara de la mà, creixent amb ella, confonent moltes vegades la projecció i el projectat, ella també portarà a l’espectador a llocs nous on identificar-se, llocs on descansar o on voler ser un més de la companyia, per a poder acompanyar-la en l’aventura del sentir, voler ser nota de guitarra o carícia precisa del calaix, deixar-se anar després dels quejíos de les veus o agarrar-se amb força dels vols dels vestits.

La reconeguda balladora està acompanyada en escena pel músic Keko Baldomero, el també ballador José Serrano i el saxofonista Tim Ries, a més del “garabatista” Andrés Mèrida.