obra

El Teatre Olympia de València ja està preparat per a acollir en poques setmanes l’estrena de “La cantante calva”, una obra culmen del segle XX i una de les més representatives dins del teatre de l’absurd. Dirigida per Luis Luque, compte en el seu elenc amb la participació d’Adriana Ozores, Fernando Tejero, Carmen Ruiz, Joaquín Climent, Hel·lena Lanza y Javier Pereira.

Estrenada fa seixanta-set anys per Eugène Ionesco, es tracta d’una gran comèdia que és en si mateixa una tragèdia. Així la va qualificar el seu autor, encara perplex davant els riures del públic a París durant la nit de l’estrena.

“La cantante calva” és una obra nascuda a partir de les sentències reveladores d’un manual per a aprendre anglès i que rebel·len el nostre automatisme col·lectiu. Una obra que, mitjançant els seus contrasentits, és un fidel reflex de les societats modernes, mostrant l’absurd de les accions que omplen el dia a dia.

La producció teatral s’estrenarà en el Teatre Olympia de València el dimecres 24 de gener, sent el diumenge 4 de febrer l’última sessió.