Fins al 22 de setembre podem gaudir en el Teatre Talia de l’obra L’Electe, una comèdia dramàtica sobre la realitat política valenciana que mostra la cara més íntima i humana del ‘president’ de la Generalitat Valenciana just en el moment abans de pronunciar el seu discurs d’investidura.

Els reconeguts actors valencians Alfred Picó i Josep Manel Casany protagonitzen aquesta comèdia, tots dos es posen en la pell de el  cap del Consell i el seu psiquiatre. Aquest últim té la missió d’ajudar-lo a resoldre un impediment físic que no li permet pronunciar el seu discurs d’investidura. L’obra deriva en el descobriment de les pors i emocions del protagonista i els motius que li han portat a ser President de la Generalitat.

electeAlfred Picó durant l’obra L’electe.

L’Electe compta amb direcció de Carles Sanjaime. La nova producció de l’Horta Teatre és una versió de Juli Disla sobre el text original de Ramón Madaula. Aquest muntatge ens proposa descobrir que els polítics també són persones i que, moltes vegades, només són titelles d’uns altres o de la situació.

L’obra ens fa sentir empatia amb els polítics i arribar a entendre les motivacions que mouen a un individu a ser president del seu país. Una comèdia amb moments divertits i que convida a la reflexió i que està en cartell en el Teatre Talia fins al 22 de setembre.