Les eleccions europees, claus per al camp valencià

Des de La Unió de Llauradors demanen als valencians que reflexionin el seu vot el 26 de maig i que pensin en l'agricultura valenciana

Les eleccions al Parlament Europeu sonen llunyanes a alguns ciutadans i, no obstant això, afecten assumptes fonamentals del dia a dia. Un dels sectors que es juga molt en el resultat dels pròxims comicis europeus, que se celebraran el pròxim 26 de maig, és el camp.

Per això, des de La Unió demanen als valencians que reflexionin el seu vot i que pensin en l’agricultura valenciana. La crisi que viu la taronja valenciana és tan clara com les amenaces per la competència de països tercers. 

La solució per als agricultors és l’aplicació de la Clàusula de salvaguarda, que frenaria l’arribada massiva de taronges sud-africanes a la Unió Europea. La Unió elevarà a Brussel·les un estudi que demostre la problemàtica amb l’objectiu que es reverteixi la situació que afecta als productors europeus

A l’espera de que les propostes facen efecte, els agricultors confirmen que continuaran fent pressió amb noves mesures i manifestacions en defensa d’un sector tan important per a la Comunitat Valenciana.