Aquest dimarts ja s’ha notat un increment de les temperatures màximes gràcies a la presència de vent de ponent, aquesta tendència ens acompanyarà durant tota la setmana fent que les mínimes si situen en ascens tant el dijous com el divendres.

Respecte a la jornada del dimecres la Comunitat Valenciana començarà el dia amb intervals de núvols alts, amb núvols d’evolució diürna a la vesprada a l’interior de Castelló, el vent serà variable fluix.

Les temperatures experimentaran pocs canvis respecte a aquesta jornando puediendo arribar a marcar els termòmetres valores de 25 graus en algunes capitals de província.

Temperatures extremes en la jornada

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

Castelló 14 i 21 graus
València 14 i 22 graus
Alacant 13 i 22 graus

En tot el territori la màxima ha superat els 24 graus a Alzira, per la seua part la mínima ha sigut de 2,8 graus i s’ha registrat a Bocairent, com indica els registres de la xarxa d’estacions d’Avamet.

Les temperatures mínimes de la passada matinada no han patit canvis significatius i a la província de Castelló s’han mesurat 11 graus a Sogorb, 12 a Castellfort i 13 a Vinaròs.

A la província de València, els termòmetres han arribat als 7 graus a Utiel, 12 a Manises i 13 a Xàtiva, Oliva i Polinyà del Xúquer.

A les comarques del sud, les mínimes han sigut de 9 graus al Pinós i 13 a Xàbia i la pedania il·licitana de l’Altet, segons les dades d’Aemet.