juego de tronos

Aficionats a Juego de Tronos, esteu d’enhorabona. Per partida doble, de fet. L’octava i última temporada de la sèrie creada per George R. R. Martin va donar començament fa poc menys d’una setmana i els ànims estan pels núvols. Les xarxes cremen amb cada capítol emès, que es converteix en tot un esdeveniment mundial. Però… i si us dic que encara teniu més motius per a estar contents?

Segons ha anunciat la pròpia HBO, durant la primavera del pròxim any obrirà les seues portes el primer parc temàtic inspirat en la sèrie. Aquest rebrà el nom de ‘Game of Thrones Studio Tour’ i et transportarà de ple a l’essència d’algunes de les localitzacions més espectaculars dels Set Regnes.

L’experiència comptarà amb equips de realitat virtual i està configurada per a ser el més immersiva i sensorial possible. El Desembarcament del Rei, Invernalia, Rocadragón, El Muro i les terres del més enllà o regnes com Merreen i Braavos formaran part d’aquesta mostra de 10.000 metres quadrats.

Aquesta mostra interactiva serà l’exposició pública més àmplia i espectacular del món. En ella podrem contemplar des d’accessoris i vestits originals de la sèrie fins a estudis d’enregistrament i altres elements de totes les temporades (inclosa l’última).

Com a nota curiosa, aquest particular museu immersiu dedicat a Joc de Trons tindrà lloc en Linen Mill Studios (Banbridge), lloc on s’han rodat moltes de les escenes més recordades de la sèrie.

Joc de Trons haurà acabat l’any que ve, però el seu llegat romandrà en la ment de tots i en aquest meravellós parc temàtic. Què, anem comprant ja els bitllets?