Moros y Cristianos

El barri Orba d’Alfafar està a punt per a gaudir de les seues festes populars. Des d’aquest divendres 7 de juliol i fins a diumenge que ve 16 de juliol, els veïns i veïnes d’Alfafar tindran multitud d’activitats en les quals participar.

Una vegada més des de l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha organitzat les festes populars d’aquest emblemàtic barri, amb la participació i implicació de les diferents associacions.

El divendres a la vesprada comencen oficialment les activitats amb una vesprada infantil amb cuentacuentos, gymkana pirata i diversos tallers. A continuació es procedirà a la tradicional inauguració dels barracons, instal·lats al voltant de la Plaça Poeta Miguel Hernández, acompanyats per l’Agrupació Musical Orba. Seguidament, es durà a terme un sopar a la fresca i per a finalitzar la nit, música en directe a càrrec de Empopados.

Per a tots aquests dies de festa s’han organitzat, campionats de jocs tradicionals, diferents actuacions musicals, exhibicions esportives, la tradicional entrada de Moros i Cristians, el festival de paelles, sopars a la fresca, cinemes en el carrer o la cavalcada preparada per a l’últim diumenge de festes.

Diferents activitats per al gaudi de tota la població independentment de l’edat, i moltes d’elles preparades amb l’objectiu de gaudir en família.

Sens dubte unes festes esperades per totes i tots els alfafarenses, per a compartir amb familiars i amb tota la ciutadania. L’objectiu és conjugar diversió, cultura, aprenentatge i entreteniment en els carrers del barri Orba.