Els esbossos de les Falles municipals 2021 són una realitat. L’acte va comptar amb la presència de les falleres majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, i les seves corts d’honor. Així doncs, amb la presència de tots els partits polítics, els artistes van revelar els seus projectes.

En primer lloc, els artistes Ceballos i Sanabria van ser els primers a presentar el seu esbós infantil, sota el lema ‘També!’. “Diversos espais de València, com el Palau de Ripalda, centraran les escenes de l’obra”, van afirmar els artistes. A més, comptarà amb personatges com Mariano Benlliure, el pare Jofré, Blasco Ibáñez, Blanquita o la marquesa de Ripalda.

Com a gran novetat, la falla prevista per a aquest any es plantarà al costat de la de l’any que ve. No obstant això, el 28 de febrer 2021 es plantarà i es cremarà el cap de la Meditadora, de José Ramón Espuig i Manolo Martín.

D’altra banda, l’artista faller Alejandro Santaeulalia i Antonio Segura, Dulk, han presentat el seu projecte. Sota el lema ‘Protegix allò que estimis’, els dos han destacat que el monument “conjumina l’interès per la naturalesa i la preocupació per la conservació de les espècies”.