Dos joves valencians entre les promeses de l’alta cuina nacional

Los estudiantes de cocina luchan en la final del certamen juvenil para ganar una beca de 23.000 euros en Le Cordon Bleu Madrid

Tenir estreles Michelin és el somni d’aquests estudiants de cuina, un somni que podria estar més a prop si aconsegueixen el Premi Promeses de l’Alta Cuina. Adrián García i Víctor Aliaga són dos dels valencians que este dijous competiran per aconseguir el premi final: una beca valorada en més de 23.000 euros per a estudiar en Le Cordon Bleu Madrid.

La prestigiosa escola de cuina per la que van passar els primers finalistes del programa televisiu Masterchef és l’organitzadora d’aquests guardons que cerquen premiar el talent juvenil. En les seues cuines s’enfrontaran un total de deu joves que hauran de mostrar totes les seues destreses culinàries davant un jurat professional. Els participants disposaran de quatre hores per a cuinar la seua versió particular de conill amb caragols, un plat que tant Víctor com Adrián asseguren dominar i on no faltarà el toc valencià.

D’aconseguir la meta i fer-se amb el guardó, els instituts d’aquests estudiants també seran premiats. L’escola del vencedor rebrà 1.500 euros per a invertir en el centre i per tant en la formació dels grans xefs del demà.

Valencia propone prohibir el botellón en Fallas

Estos son los nuevos destinos con los que cuenta el Aeropuerto de Valencia