Dos discotecas de Valencia ya han cerrado sus puertas por contagios
SABADO 13 JUNIO 2020 TARDEO

El oci nocturn està en el punt de mira de l’Ajuntament de València i potser que ara amb més raons. Ja són dos les discoteques de la ciutat que aquest cap de setmana s’han vist obligades a tancar les seues portes a causa del coronavirus.

L’última d’elles ha sigut Akuarela, situada a la platja de la Malva-rosa. Allí el dissabte dos treballadors van advertir de sentir-se indisposats amb símptomes compatibles al COVID-19. Mentres un empleat es va anar al seu domicili amb nauseas, un altre va acudir a l’IMED de Burjassot on li van realitzar les proves PCR.

Va ser ahir diumenge quan es van conèixer els resultats: positiu. Tots els treballadors van acudir a realitzar-se els test encara que de moment es desconeix el nombre de contagis que pot haver-hi.

Akuarela sí que va romandre oberta durant la nit del dissabte i matinada del diumenge. No obstant això, en notificar-se el positiu es va cancel·lar la sessió prevista per al tancament del cap de setmana.

MYA I L’UMBRACLE TAMBÉ TANQUEN LES SEUES PORTES

El cas d’Akuarela se suma al de les discoteques Mya i L’Umbracle. Els espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències van registrar la setmana passada una dotzena de contagis.

Un dels treballadors va anunciar mostrar simptomatologia del COVID-19 i es va procedir a la realització de proves PCR entre els empleats. D’aquestes proves van eixir onze positius més encara que tots ells asimptomàtics.

Encara que els treballadors del torn del divendres van donar negatiu, els locals van optar pel tancament. “Amb l’objectiu de facilitar la labor de rastreig, s’ha decidit suspendre l’activitat del local per a poder garantir l’activitat de l’establiment amb seguretat”, van comunicar.