Dos detenidos por lanzar a una mujer por la ventana en Valencia
Avenida de Tres Forques de Valencia. / MAPS

La Policia Nacional ha detingut a València a dos homes de 42 i 34 anys. Estan acusats com a presumptes autors d’un delicte de temptativa d’homicidi. Suposadament, aquests haurien llançat a una dona de 51 anys des de la finestra d’un segon pis en la avinguda de Tres Forques.

Els fets van ocórrer el dijous al migdia sent al voltant de les 14 hores quan es va produir l’avís. Fins al lloc del sinistre es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Nacional i de la Policia Local. A més, es va traslladar un equip del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) per a assistir a la dona ferida.

Els serveis d’emergències van trobar a la víctima conscient amb lesions greus al cap, segons han informat des del diari Las Provincias. Aquesta va ser estabilitzada i traslladada a l’Hospital La Fe on roman ingressada en estat de gravetat.

De moment la investigació roman oberta i no s’ha confirmat que existisca una relació entre la víctima i els detinguts. El que sí ha transcendit és que l’agredida és la propietària de la casa. Aquesta es trobava ensenyant l’habitatge a dos homes quan van aparèixer altres dos que van ser els qui la van llançar.

Pel que sembla un d’ells va cridar que la matara i l’altre la va espentar per la finestra des d’un segon pis. Després de l’agressió, agents policials van detenir a aquestes dues persones encara que els altres dos homes havien fugit de la propietat.

A més, abans que l’ambulància traslladara a la víctima, aquesta va poder identificar a l’home que l’havia espentada. També va revelar a la policia que els agressors havien accedit a la seua casa amb un ganivet i una pistola. Ara és el Grup d’Homicidis de la Policia Nacional qui treballa en la investigació per a esclarir el succeït.