Aquests són els diumenges i festius de 2019 en els quals els comerços podran obrir

La conselleria ha establit fins a onze d'aquests dies especials en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

comercios

Els comerços de la Comunitat Valenciana que no estan en una zona de gran afluència turística se’ls permetrà obrir fins a onze diumenges i festius a l’any en 2019. Per tant, els comerços atendran els seus clients el Divendres Sant i el Diumenge de Pasqua, el 12 d’octubre i el 6 de desembre.

La Conselleria de Comerç ho ha dictaminat així en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana d’avui. A part d’aquests tres dies, els establiments podran obrir el 13 de gener per rebaixes; el 14, 19 (Divendres Sant) i 21 d’abril (Diumenge de Pasqua, per major afluència turística); el 23 de juny per coincidència de dos festius; el 7 de juliol per rebaixes; el 12 d’octubre i el 6 de desembre, a més dels diumenges 15, 22 i 29 de desembre, per la campanya de Nadal i Reyes.

El calendari establit per la Conselleria coincideix amb l’aprovat per l’Observatori del Comerç el passat 6 de novembre.

L’horari corresponent a cada diumenge o festiu habilitats comercialment serà lliurement fixat pel titular de l’establiment comercial, segons la resolució signada pel conseller de Comerç, Rafael Climent, i que tindrà efecte a partir d’aquest dimarts.