Durant alguns dies del període estival, l’últim gran hit dels audiovisuals japonesos, Miracle Tunes, ha rodat les seues escenes en diferents localitzacions de la província de València, i al municipi de Manises.

Després d’estrenar-se a l’abril de 2018, les seues històries ja han recalat en altres països asiàtics com Tailàndia o Vietnam, i ara està en procés d’adaptació cap als televisors europeus. Miracle Tunes desenvolupa la seua trama al voltant de cinc xiquetes que tracten de combatre el mal mitjançant els seus poderosos objectes i l’energia positiva que transmeten a través de la música i els seus balls. La història, en la versió europea, estarà adaptada als costums propis: des de la pròpia lletra de les cançons, l’escenografia o les trames dels seus protagonistes.

miracle
Components de la sèrie Miracle Tunes

L’IES Ausiàs March de Manises ha sigut una de les localitzacions triades per a realitzar la gravació de la mà de la productora local Mediterraneo Media Entertainment i a càrrec de Mediaset Itàlia.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manises, Javier Mansilla afirma que “es tracta d’una gran oportunitat per a porar el nom de Manises a través de la pantalla, d’aquesta forma, aprofitem el potencial del seté art per a situar en el ma23tat de Manises siga “film-friendly”, és a dir, que es posicione en localitzacions per a rodatge de ficcions”, ha afegit el regidor de Turisme.