Detienen a un joven de 24 años por matar a su novia en Valencia
Un agente de la Policía Local de Valencia en una imagen de archivo. / FOTO: Policía Local Valencia.

La Policia Local i la Policia Nacional han detingut aquesta matinada a València a un jove de 24 anys després de matar a la seua parella. El presumpte homicida, d’origen peruà i nacionalitat espanyola, va ser qui va cridar Emergències per a confessar el crim.

Els fets han ocorregut al voltant de les cinc de la matinada en el carrer Litògraf Pascual Abad. Diverses patrulles de policia s’han desplaçat fins al domicili en el barri de Jesús en rebre l’alerta. En arribar els primers agents, el jove es trobava al pati on va tornar a confessar l’assassinat. A més, va afirmar sentir-se penedit.

Els agents han accedit a l’habitatge on han trobat el cadàver de la dona. Aquesta era una jove xinesa de 26 anys d’edat. Segons la versió del presumpte homicida, el crim havia tingut lloc una hora abans. Per això, l’equip del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) no va poder fer res per la morta.

Tal com ha assenyalat Les Províncies, el cos de la víctima presentava signes d’escanyament. Pel que sembla va ser una discussió per zels el que va portar al jove a cometre el que és ja el cinquè crim masclista de l’any en la Comunitat Valenciana.

DETINGUT I A L’ESPERA DE L’AUTÒPSIA

Ha sigut a les 7 hores d’aquest matí quan s’ha procedit a l’aixecament del cadàver. El cos s’ha traslladat a l’Institut de Medicina Legal de València on se li practicarà l’autòpsia.

La Policia Científica i el Grup d’Homicidis de la Policia Nacional són els que estan realitzant la inspecció de l’escena del crim. A més, aquests últims s’han fet càrrec del detingut que ha sigut traslladat a la Prefectura Superior de Policia de València.