menores

Agents de la Policia Nacional van detenir el divendres en el llit del riu a València a un jove de 24 anys, d’origen rus, com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme, després de pel que sembla masturbarse al carrer davant de tres menors.

Els fets van ocórrer sobre les dues i mitja de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una plaça del districte de Ruzafa, on pel que sembla hi havia un home que s’estava masturbando en un parc davant d’uns menors.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que el sospitós ja no estava i que moments abans s’havia estat masturbando davant de tres menors. Un ciutadà va tractar de retenir-lo però en sentir que cridava a la policia, va fugir del lloc direcció al llit del riu Túria.

Els policies es van dirigir cap a a el riu i després de donar una batuda per la zona van localitzar a un jove en la zona del parc Gulliver, de característiques físiques similars a les aportades, en actitud observante al costat de les pistes de skate on hi havia diversos menors jugant.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme, així com van esbrinar que es trobava en situació irregular.