Detenido un hombre por golpear a su bebe de ocho meses

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 34 anys, d’origen espanyol, com presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. Pel que sembla hauria agredit al seu bebè de huit mesos que va ser traslladada per la seua mare a l’hospital on va quedar ingressada.

Els fets van succeir aquest dijous a les 10.30 hores. Els agents van ser alertats pel 091 perquè es dirigiren a un carrer del barri de Ruzafa on pel que sembla hi havia una discussió de parella.

En arribar al lloc van localitzar a un home sense samarreta, en actitud agressiva i sagnant per una mà. Es trobava discutint amb una dona. Aquesta li recriminava a la seua parella que el dia anterior hauria pegat a la filla de huit mesos que tenen en comú. Els fets, que el detingut va admetre, haurien ocorregut mentre ella no estava a casa.

Pel que sembla, i segons les investigacions, el dia d’abans la dona va rebre una crida dels seus sogres mentre estava treballant. La informaven que la xiqueta estava amb ells ja que el seu fill estava molt nerviós. Segons ells, li havia caigut la bebè.

Quan la dona va anar a arreplegar a la seua filla, va observar que tenia diversos hematomes, un d’ells en la cara. En aqueix moment la dona va traslladar a la menor a l’hospital on va quedar ingressada.

Davant tals fets, els agents es van posar en contacte amb l’hospital. Des del centre es van verificar els fets. Els metges havien donat part al Jutjat de Guàrdia de les lesions que presentava la criatura.

Davant això, la patrulla va detenir a l’home com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.