hijas

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx al pare de dos menors a les quals presumptament va deixar tancades i incomunicades durant tres dies en una oficina d’eixa localitat.

Els fets van tenir lloc durant la vesprada del diumenge, quan la mare de dues xiquetes alertava als agents que les seues dues filles es trobaven tancades i incomunicades pel seu pare en una oficina d’Elx. Immediatament es va personar en el lloc una patrulla qui es va entrevistar amb la mare de les menors. Esta els va manifestar que una amiga seua va observar a les seues filles demanant auxili a través d’una finestra de l’immoble.

Els agents van observar en aqueix moment a les dos menors apuntades, cridant i demanant auxili per a poder eixir d’allí ja que es trobaven tancades pel seu pare des del dijous a la nit. Després d’intentar sense èxit localitzar al pare en repetides ocasions, els agents van accedir a l’edifici d’oficines arribant al pis des d’on s’escoltaven les veus de les menors sol·licitant ajuda.

Els policies van palanquejar la porta alliberant a les dues menors, comprovant in situ que el lloc no reunia les condicions d’habitabilitat, amb les llums foses i mancant de dutxes, llits, habitacions, cuina o de les mínimes condicions higièniques.

Les xiquetes van manifestar haver estat tancades des del dijous a la nit, acudint el seu pare únicament al migdia per a portar-los un entrepà i a les nits per a pernoctar. A més tenien els telèfons mòbils sense bateria tenint el seu pare coneixement d’això.

Després de ser alliberades, les xiquetes van ser lliurades immediatament a la seua mare, començant una cerca exhaustiva del pare que va concloure aqueix mateix dia amb la seua detenció, acusat de cometre presumptament un delicte d’abandó de menors. La intervenció va ser duta a terme per agents de la Comissaria de la Policia Nacional d’Elx.