09-07-2019 Agente de la Guardia Civil SOCIEDAD CASTILLA-LA MANCHA ESPAÑA EUROPA ALBACETE AUTONOMÍAS GUARDIA CIVIL

La Guàrdia Civil ha detingut a una veïna de la localitat d’Aiora com presumpta autora d’una delicte contra la seguretat viària. La dona de 61 anys conduïa en sentit contrari per l’autovia A-31. La temeritat de la kamikaze la va portar a recórrer prop de 50 quilòmetres. El succés va provocar diversos accidents i fins i tot ferits lleus.

Segons ha publicat Europa Press, els fets van succeir en els carrils que porten a la Comunitat encara que la detinguda conduïa per ells en sentit a Madrid. La valenciana es va incorporar a la A-31 en la localitat d’Almansa (Albacete). Des d’allí va iniciar un periple de 47 quilòmetres fins a Foia-Gonzalo on va ser detinguda.

Pel que sembla, durant la temorosa acció, la conductora va obviar els senyals de parada de diverses patrulles de la Guàrdia Civil que van tractar de frenar a la kamikaze. Van ser nombroses telefonades al 112 i 062 les que van alertar a les autoritats del succés.

En el transcurs del delicte, diversos conductors van patir accidents en tractar de no col·lidir amb la kamikaze. Les brusques maniobres els van portar a xocar contra les barreres de protecció i fins i tot amb altres vehicles. Tots els danys van ser materials encara que van haver tres ferits de caràcter lleu que van haver de ser atesos a l’Hospital General d’Almansa.

Finalment va ser una patrulla de Chinchilla de Montearagón qui va aconseguir la detenció en la autovia. Per a això, van aplicar el protocol d’actuació realitzant una circulació retinguda del trànsit. Amb aquesta acció van aconseguir disminuir la velocitat dels conductors i van buidar el carril per on circulava la infractora fins que va ser detinguda.

La dona valenciana va ser sotmesa a proves d’alcohol i drogues. No obstant això, tots els resultats van donar negatiu.