Un kamikaze ebrio y drogado circula 16 kilómetros en sentido contrario por la Pista de Ademuz
Pista de Ademuz dirección a Llíria. / GOOGLE MAPS

La Guàrdia Civil investiga a un veí de Lliria per recórrer 16 quilòmetres d’autovia en sentit contrari. El kamikaze, de 63 anys, circulava per la coneguda Pista d’Ademús (CV-35) baix efectes d’alcohol i drogues.

Els fets van ocórrer divendres passat 21 d’octubre sobre les 23.30 hores. Segons explica la Guàrdia Civil en un comunicat, l’alerta va arribar quan diversos testimonis van informar el 112 de la presència d’un kamikaze en plena autovia. Immediatament es va activar el procediment per a la intercepció del vehicle per la Central del Subsector de Trànsit.

El vehicle circulava en direcció cap a València però anant pels carrils de sentit Ademús. A més, la Guàrdia Civil assenyala que el risc era doble perquè ja no sols era el perill de la conducció temerària sinó la falta de visibilitat per a la resta de conductors en fer-lo de nit.

El cotxe va accedir a la CV-35 prop de Llíria i va arribar a recórrer quasi 16 quilòmetres. Va ser interceptat per una patrulla de la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria i una de Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve.

L’Equip d’Atestats del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València va instruir diverses diligències. S’imputen dos delictes contra la seguretat viària per conducció temerària i conducció sota la influència d’alcohol i drogues. El conductor s’enfronta a penes de presó de fins a cinc anys. També a la privació del dret a conduir que pot arribar a un màxim de deu anys.