Detienen a una joven por circular a más de 115 km/h en una avenida de Valencia
Algunos coches circulan en la rotonda de la avenida Cortes Valencianas de Valencia. / Imagen Google Maps.

La Policia Local de València ha detingut a una jove de 21 anys al circular a 117 quilòmetres per hora per la ciutat. Segons han informat per xarxes socials, ha sigut aquesta mitjanit quan s’ha produït la detenció.

Els fets han tingut lloc en l’avinguda Corts Valencianes encara que no han informat del tram concret. La velocitat del vehicle doblegava el permès en aquesta via: 50 quilòmetres per hora. La jove conductora ha sigut acusada d’un delicte contra la seguretat viària.

Aquesta no és la primera vegada que succeeix un fet similar. El passat 31 d’octubre es va detectar a un vehicle que circulava a 146 km/h pel túnel de l’avinguda Pius XII, la prolongació de la via en la que aquesta nit ha tingut lloc la detenció.

En aqueix cas no va ser la Policia Local qui va localitzar al conductor sinó el radar instal·lat al febrer de 2019. Des de llavors és un dels radars que més sancions escomet a la ciutat de València. Només en els seus primers 15 dies ja havia emès més de 1.600 multes per excés de velocitat.