destinos

L’agència de viatges eDreams ha analitzat els destins i tendències de viatge dels espanyols per a passar la pròxima nit de Sant Joan, una de les més màgiques de l’any. Els catalans i els valencians podran gaudir millor que ningú d’aquesta festivitat i de les seues tradicions, ja que en les seues comunitats es farà pont fins al dilluns.

Des de la Comunitat Valenciana triomfaran sobretot les destinacions a les Illes Balears, encapçalat per Eivissa i Palma de Mallorca, encara que el tercer lloc en demanda travessa fronteres i l’ocuparà Roma, seguit de París i Londres.

Resultado de imagen de edreams fotos palma de mallorca
Platja de Palma de Mallorca

No és d’estranyar que aquests viatgers es decanten per dos de les Illes Balears més concorregudes per a aquesta Nit de Sant Joan, ja que en ambdues tindran lloc diverses celebracions que reuniran milers de persones. No faltaran els postres típics, per exemple, com els macarrons de Sant Joan ni els foguerons (fogueres) que rebran al solstici d’estiu a les platges i cales de la Comunitat.

Però aquestes no seran les úniques activitats programades per a aqueix dia, amb tallers, desfilades, concerts i fins i tot tornejos esportius. Tot això, amb la intenció que tant locals com viatgers gaudisquen de la nit més autèntica, amb el fermall final d’un refrescant bany en el mar en el cas dels més atrevits.

Alguns afortunats, no obstant això, podran estendre les seues vacances a 7 o més dies i visitar destinacions més llunyanes, com Nova York, que es cola en el TOP 20 com l’única ciutat de llarg radi per a aqueixes dates. Aquest és el rànquing global de destinacions més demandades:

 1.  Eivissa
 2.  París
 3.  Palma de Mallorca
 4.  Londres
 5.  Menorca
 6.  Tenerife
 7.  Roma
 8.  Barcelona
 9.  Sevilla
 10.  Madrid
 11.  Gran Canaria
 12.  Màlaga
 13.  Bruselas
 14.  Bucarest
 15.  Lanzarote
 16.  Àmsterdam
 17.  Berlín
 18.  Santiago de Compostela
 19.  Nova York
 20.  Milán