Dani Rovira presenta aquest cap de setmana als cinemes Kinépolis (Paterna) el seu nou espectacle: “Odio” en tres funcions que porten penjat el cartell del Sold Out des de fa temps.

Un show d‘Estand Up Comedy, que passarà també per altres ciutats com Múrcia, Zamora, Biscaia i Madrid amb el qual el còmic andalús posarà damunt de la taula la seua visió més honesta i delirant de l’ésser humà d’avui.

Dani Rovira s’ha convertit, per mèrits propis, en un dels artistes més polifacètics del nostre país. Va començar com a monologuista, amb intervencions televisives primer i espectacles en directe com a Immortal del Riure, Les Nits de Paramount Comedy, Les Nits del Club de la Comèdia… després va continuar com a col·laborador en la xicoteta pantalla i més endavant va sorprendre amb la seua faceta com a actor, convertint-se una de les seues pel·lícules en la més taquillera de la història del cinema espanyol. Gràcies a “Ocho Apellidos vascos”  va aconseguir atraure l’atenció dels cercles cinèfils i introduir-se al cinema espanyol.

Dani Rovira porta a València un espectacle de 90 minuts en el qual el riure està assegurat i amb el qual després de veure’l només podran passar dues coses que estimes a Dani Rovira o que l´ odies per a tota la vida.

Les cançons més mítiques de la història del cinema sonaran a València