cine

Els estudiants de Berklee College of Music celebren per quart any consecutiu Cinema Per a Escoltar. En esta 4a edició compta amb cinc alumnes compost per la directora principal, Laura Blasco Llopis de Valencia, Victor Josse de Francia, Christopher J. Pohl dels Estats Units, Tomás Santibáñez Buscos de Xile i amb Joe-Pietro Abela del Líban.

Aquest esdeveniment anual se celebra el pròxim 31 de març en l’Auditori del Palau dels Arts Reina Sofia, a les 18 hores. En aquest espectacle es podrà observar com l’escenari es compon d’un total de 140 músics, comptant amb 60 membres de la Coral Santíssima Orchestra i 30 de l’Escola Veus Ajuntes de Quart de Poblet i, finalment, amb la València Film Orchestra.

Durant aquesta vetlada s’escoltaran els clàssics de tota la vida com a ‘Memorias de África’, ‘Jurassic Park’ o ‘Forrest Gump’. També es podrà escoltar cançons de pel·lícules infantils i de sèries actuals i reeixides.

Tots els diners recaptats anirà destinat a la Fundació Valenciana de Neurorehabilitación (FUVANE), que utilitza la musicoteràpia per al tractament a xiquets i adolescents amb paràlisi cerebral.

Després de l’èxit de les primeres edicions, s’espera que en aquesta quarta edició siga del gust de tot el púbic i que supere a les altres edicions, ja que ha volgut fer un pas més gran comptant amb més gent i pot resultar una experiència única i inoblidable. Les entrades ja es poden comprar en la web per sol 10 euros.

Harry Potter vuelve al cine

Clint Eastwood se despide de la gran pantalla