dacsa

L’empresa Arròs Dacsa obri el termini d’inscripció per a la 2ª edició de la “Lliga Oficial de Paelles Dacsa”, la competició creada el passat any que està dirigida als amants de la gastronomia i d’aquest reconegut plat. El torneig es desenvoluparà en dues rondes classificatòries els dies 15 i 29 d’abril i els finalistes hauran de demostrar en la final del 13 de maig qui mereix ser coronat com el millor cuiner de paelles de la Comunitat Valenciana de 2018.

Per a inscriure’s en esta 2ª edició de la “Lliga Oficial de Paelles Dacsa” tan sols n’hi ha prou amb reunir tres codis de barres de qualsevol varietat d’arròs Dacsa i emplenar el formulari online a través de la web de Dacsa abans del 28 de febrer o enviar-los via postal a les oficines centrals de la companyia, situades en Carretera de Barcelona, 5. 46132, Almàssera, juntament amb el nom de l’equip i dni de tots els participants (1 cuiner i 2 marmitons) així com telèfon, mail i localitat de procedència.

Dos rondes classificatòries i un premi d’1.000 euros per a l’equip guanyador

La “Lliga Oficial de Paelles Dacsa”, creada per l’empresa Arròs Dacsa, pertanyent al Grup Dacsa, en 2017, explicarà en aquesta 2ª edició amb tres premis en lloc de dos: un per a l’equip guanyador, que consisteix en un xec d’1.000 euros, el pes del cuiner de l’equip en arròs i un trofeu commemoratiu; i altres dos premis per al segon i tercer classificat, que serà 500 i 200 euros, respectivament, el pes del cuiner en arròs i el corresponent trofeu. El guanyador de la Lliga Oficial de Paelles Dacsa i millor cuiner de la Comunitat Valenciana de 2017 va ser Eugenio Andrés, un veí de la localitat de Massamagrell, i el seu equip “Els Morenets”.

El jurat estarà compost novament per Santos Ruíz, crític gastronòmic i Gerent de la Denominació d’Origen Arròs de València; el periodista i presentador valencià Ximo Rovira; i Juanjo Llansol, professor de “L’Escola de Paelles per a Valencians” i un dels millors cuiners de paelles. La competició es realitzarà en el mateix lloc que la passada edició, el “Dacsa Stadium”, un estadi de paelles creat per a l’ocasió i situat en la localitat d’Almàssera al costat de l’estació de metro.

El passat any es van inscriure un total de 450 equips dels quals van resultar seleccionats 200 equips. El termini per a participar en aquesta 2ª edició de la Lliga Oficial de Paelles Dacsa finalitzarà el 28 de febrer i el sorteig per a triar als guanyadors es realitzarà davant notari el pròxim 1 de març.

Dacsa és el principal productor d’arròs amb Denominació d’Origen València, un segell de qualitat que certifica l’origen i la procedència de l’arròs valencià, i el primer a obtenir el segell de Producte Natural de L’Albufera, que concedeix la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient i Canvi Climàtic.