paella

Arròs Dacsa i L’Escola d’Arrossos i Paella Valenciana han arribat a un acord de col·laboració i patrocini pel qual les dos empreses unixen esforços per a reforçar el prestigi internacional de la ciutat de València a través de la seua gastronomia eminentment arrocera.

Mitjançant la nova col·laboració Arròs Dacsa canalitzarà la seua àmplia experiència en organització i patrocini d’esdeveniments gastronòmics per a donar a conèixer el seu producte i la idiosincràsia valenciana a visitants vinguts de tot el món a la ciutat de València.

“Arròs Dacsa sempre ha apostat fort per la defensa i difusió de la gastronomia valenciana a nivell local i ha arribat el moment de reivindicar-la a escala mundial. És un patrimoni valuós i creiem que ha de ser posat en valor com correspon”, apunta el seu President Ricardo Císcar.

José Manuel Benito, Director Tècnic i soci fundador de l’Escola d’Arrossos i Paella Valenciana manifesta que “en els quatre anys de vida que té la nostra escola més de vuit mil alumnes, sobretot estrangers, han conegut i cuinat l’autèntica Paella Valenciana. Aportem context cultural i social inculcant la importància del producte fresc i de qualitat comprant-ho amb ells en el Mercat Central. Ells mateixos cuinen el plat sota la nostra supervisió. Sens dubte estem contribuint diàriament a pal·liar el desconeixement que existix a tot el món, malgrat ser el nostre plat més internacional, sobre els seus ingredients i mètode d’elaboració.”

Arròs Dacsa és el principal productor d’arròs amb Denominació d’Origen València i el primer a obtenir el segell de Producte Natural de L’Albufera, que concedix la Consellería d’Agricultura, Medi ambient i Canvi Climàtic.

L’Escola d’Arrossos i Paella Valenciana oferix cursos lúdic-gastronòmics centrats en la difusió de l’autèntica Paella Valenciana en col·laboració amb el Mercat Central i la Fundació Turisme València Convention Bureau.