El Celler del segle XIII, el més antic de València, ha acollit hui el lliurament de premis als guanyadors de l’última edició de Cuina Oberta.

El Restaurant Trident de l’Hotel Neptú ha aconseguit per segona vegada ser el Millor Menú Cuina Oberta, mentres que el Restaurant El Mercat de l’Hotel Vincci ha obtingut el reconeixement al Menú Més Cardiosalusable.

Sandra Gómez ha aprofitat l’ocasió per a recordar que prop de 60 restaurants participen en esta dihuitena edició del certamen impulsat per la Fundació Turisme València.

En el mateix acte ha tingut lloc l’elecció del president del Comitè de Gastronomia. Alejandro del Toro serà des d’ara el responsable de gestionar este òrgan clau per a l’impuls del consum de productes locals i per a la promoció de València com a destinació gastronòmica. Del Toro ha destacat el moment d’auge que viu la cuina a dia de hui i ha ressaltat la participació del seu restaurant a València Cuina Oberta.

Fins al 29 d’abril, els amants de la millor cuina d’autor podran degustar menús d’entre 20 i 30 euros. Una vegada més el certamen es presenta com una oportunitat per a poder degustar la millor cuina d’autor a preus reduïts per a tots i activitats per a totes les edats.