Arranca el compte arrere per a les eleccions del 26-M

7 Televalencia informarà en directe de tots els detalls de la nit electoral amb un programa especial en el que s'analitzaran els resultats de la jornada

elecciones

Última setmana de campanya electoral per als candidats a l’alcaldia de València. Serà el 26 de maig quan es coneixerà qui formarà el pròxim govern de l’Ajuntament així com el parlament europeu que representarà a Espanya i és que este diumenge tots els ciutadans tenim una doble cita amb les urnes.

En el cas de València les enquestes auguren una victòria de l’esquerra amb Joan Ribó (Compromís) al capdavant, seguit per Sandra Gómez (PSPV-PSOE), María José Català (Partit Popular), Fernando Giner (Ciutadans), María Oliver (Unides Podem) i José Gosálbez (Vox).

Estes dades revalidarien el tripartit del Govern de la Nau per quatre anys més i és que segons el baròmetre del CIS Compromís aconseguiria entre 9 i 11 regidors; PSPV 6-8; PP i CS 6-7 edils cadascun; UP 3-4; i Vox entraria amb 1 o 2 regidors. D’aquesta manera, els tres partits de l’esquerra obtindrien un total de 18 a 23 edils i el bloc de dretes li seguiria amb entre 13 i 15 regidors dels 33 que conformen el consistori.

Programació especial en 7 Televalencia

Durant la setmana electoral 7 Televalencia estarà bolcada en les eleccions locals amb una programació especial que donarà a conèixer les iniciatives dels set candidats principals a l’alcaldia de València.

Cada nit descobrirem un racó de la ciutat de la mà d’un dels candidats els qui donaran a conèixer els seus projectes per a la capital del Túria en una entrevista conduïda per la directora d’informatius, Sylvia Costa.

El dilluns a les 23.30 hores serà el torn de José Enrique Aguar (Contigo); el dimarts hi haurà programa doble amb María Oliver (UP) i José Gosálvez (Vox); el dimecres serà el torn del bloc de dretes amb l’emissió de les entrevistes de Fernando Giner (Ciutadans) i María José Català (PP); i el dijous es posarà el punt final amb els dos líders del Govern de la Nau: Sandra Gómez (PSPV) i Joan Ribó (Compromís).

A més, el diumenge 7 Televalencia informarà en directe de tots els detalls de la nit electoral amb un programa especial en el que s’analitzaran els resultats de la jornada i es connectarà amb les seus dels principals partits per a conèixer les opinions de tots els líders polítics.