Nàquera

Quatre treballadors han patit amputacions en mans en un accident laboral registrat en una empresa de Nàquera, a la comarca de Camp de Túria.

Segons fonts oficial l’accident es va registrar al voltant de les 23.45 hores en una empresa d’estampacions metàl·liques, situada en el Polígon Els Vents. Les causes del sinistre no estan clares encara però tot apunta al fet que una premsa hidràulica de 20 tones va caure sobre els quatre treballadors, als quals va ocasionar traumatismes i amputacions de dits i mans.

Les mans de dues dels treballadors van quedar atrapades i altres dos empleats van resultar afectats, per la qual cosa els bombers van haver de rescatar als dos atrapats amb sengles carretons elevadors i un separador d’excarceracions.

Un dels ferits, un home de 25 anys, va patir traumatisme en una mà i amputació de diversos dits, i va ser traslladat en una ambulància a l’Hospital Intermutual de Llevant.

Un altre dels ferits és un home de 55 anys que va patir traumatisme en ambdues mans i amputació de diversos dits, i va ser traslladat en una SAMU a l’Hospital La Fe de València.

La tercera ferida és una dona de 30 anys, que va patir traumatisme i amputació en mans, i va ser traslladada a l’Hospital La Fe de València.

L’últim dels ferits és una dona de 46 anys que presenta un braç esquerre catastròfic i amputació de diversos dits, i va ser traslladada a l’Hospital de Manises.

Una mujer muere atropellada en la Avenida Pío XII de Valencia