playas perros

Arriba el bon temps, els dies s’allarguen i pugen les temperatures. Durant aquesta època de l’any en la qual els termòmetres no paren de pujar un dels millors plans per a refrescar-nos és anar a la platja. Però podem anar amb les nostres mascotes? Kiwoko ens recomana les millors platges del litoral espanyol per a la temporada d’estiu 2018 i ens presenta els productes més divertits per a gaudir junts de l’estiu i combatre la calor.

Platges “pet friendly” a nivell nacional

A poc a poc les platges que admeten gossos van creixent en el nostre país, destacant la Comunitat Valenciana i Catalunya com les dues regions més “dog friendly” i les que tenen el major nombre de platges habilitades. A Catalunya, destaquem la Cala Vallcarca a Sitges que està habilitada per a gaudir d’un dia de platja amb el teu millor amic, així com la platja La Rubina (Girona), la primera platja oficial per a gossos, o Platja La Bassa de l’Arena a Tarragona. A la Comunitat Valenciana trobem La Cala III de les Cales de la Caserna a Santa Pola, Platja Punta del Riu a Alacant i la platja de L`Ahuir a Gandia, una de les platges referents en el nostre país quant a l’accés de mascotes es refereix.

En les Illes Balears compten amb deu platges com la platja És Carnatge a Palma de Mallorca o les caletes en Santa Eulalia del Riu a Eivissa. A Andalusia destaca la platja de Torre del Mar a Màlaga i la Platja de la Granota a Almeria.

I si anem al nord, enguany Galícia ha ampliat el seu nombre de platges amb un total de set, destacant la Platja de Cessants i Chapela, en Redondela, per ser una de les més visitades i netes. A Astúries són tres les platges que permeten l’accés amb mascotes: El Rinconín a Gijón, Cala Saliencia en Cullidero i platja de Bayas en Castrillón.

Platges canines en la costa mediterrània

Com t’explicàvem, Catalunya i la Comunitat Valenciana són les regions més “pet friendly” amb diferència. De manera que si viatges en aquesta adreça, les possibilitats de trobar una platja canina augmenten.

Destaquem les més populars de Catalunya: La platja de la Rubina a Girona, la Cala Vallcarca a Sitges, Platja La Bassa de l’Arena a Tarragona.

Si seguim baixant una mica pel mapa arribem a la Comunitat Valenciana, una vegada allí no deixes de visitar: La Cala III de les Cales de la Caserna a Santa Pola, Platja Punta del Riu a Alacant, platja de L`Ahuir, a Gandia.

En les Illes Balears, tindràs moltes possibilitats de banyar-te en el mar amb el teu gos perquè hi ha deu platges o cales on pots anar amb el teu millor amic. Et recomanem la platja És Carnatge a Palma de Mallorca, o visitar unes caletes en Santa Eulalia del Riu a Eivissa.A Múrcia trobaràs quatre platges per a gossos. Una de les més accessibles i preferides dels usuaris és la platja Sierra de les Moreres.

A Andalusia, trobaràs un total de deu platges per a gossos durant l’estiu de 2018. Pel que podràs anar fent parades des d’Almeria a Huelva per a donar-te algun capbussó. La platja canina de Torre del Mar a Màlaga és la millor per al nostre gust ja que gaudireu d’ella tant tu com el teu gos a parts iguals.