Cuándo empiezan las rebajas de verano este 2021
Una mujer pasea por la calle Colón. /Europa Press

Les rebaixes 2021 estan molt a la vora. Així és, la majoria de marques espanyoles avançaran enguany els descomptes. Per això, no caldrà esperar al mes de juliol per a començar a observar els cartells rojos a les botigues de València.

Alguns comerços  començaran a oferir les seues rebaixes aquest mes de juny perquè els seus clients puguen gaudir durant més temps dels descomptes. Aquest és el cas de el grup Inditex, qui ho farà en el segon terç del mes.

La companyia d’Amancio Ortega llançarà els seus descomptes el dimecres 23 de juny en les web. Mentrestant, el 24 de juny ho farà a les botigues físiques. Aquesta data afecta a totes les marques d’Inditex entre les quals es troba Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho i Uterqüe.

Per part seua, H&M no ha confirmat les seues dates d’inici. No obstant això, alguns mitjans asseguren que seguirà el mateix modus operandis que l’any passat. Així, les seues botigues traurien les seues ofertes el cap de setmana del 19 de juny. Malgrat això, la marca ja ha començat amb alguns descomptes en el seu web.

El mateix ocorrerà amb Mango. Les rebaixes de l’any passat es van llançar el 18 de juny. Per això, és predictible que enguany ho facen en les mateixes dates i opten pel dijous 17 de juny.

Cuándo empiezan las rebajas de verano este 2021
Dos ciutadans realitzen les seues compres en El Corte Inglés. / Europa Press

LES REBAIXES EN EL CORTE INGLÉS, GRUPO TENDAM I PRIMARK

Quant a El Corte Inglés, les rebaixes també arribaran durant el mes de juny. És el que va succeir l’any passat quan es van llançar els descomptes en l’última setmana del mes. Així, enguany també podrien arribar durant el 23 o 24 de juny.

Mentrestant, no hi ha notícies sobre el grup Tendam. Sota aquest nom s’agrupen les botigues de Cortefiel, Springfield, Women’s Secret i Pedro del Hierro. No obstant això, s’augura que seran en dates similars a les anteriors, al voltant de la penúltima i última setmana de juny. A més, ja disposen de suculents descomptes en les webs.

Una de les poques marques que sol esperar a juliol és Primark. La companyia irlandesa de roba i complements no sol proporcionar descomptes amb anterioritat.