El crimen de L'Eliana vira su investigación con una nueva detención
17-09-2018 Coche patrulla de la Guardia Civil SOCIEDAD ANDALUCÍA ESPAÑA EUROPA GRANADA AUTONOMÍAS GUARDIA CIVIL-ARCHIVO

Nou gir en la investigació del crim de L’Eliana. La Guàrdia Civil ha detingut a un jove com a presumpte homicida de Juan Ramón Climent Viguer, l’home de 63 anys assassinat amb una vintena de punyalades per l’esquena el dijous passat.

Segons ha transcendit, la detenció va tenir lloc el dimarts al matí. Aquesta va succeir només unes hores després de posar-se en llibertat provisional a la germana de Climent, detinguda el divendres per presumpta implicada en l’homicidi.

No obstant això, la germana de l’assassinat segueix en el punt de mira de la investigació. El diari Las Provincias ha confirmat que aquesta havia mantingut una relació sentimental amb el nou detingut. Per tant, ara el cas se centra en esclarir si aquests van poder actuar compinchados en la realització del crim o bé va ser un acte en solitari de l’arrestat per motius que encara es desconeixen.

La germana de la víctima va ser qui teòricament va trobar el cadàver i va donar la veu d’alarma. L’endemà de l’assassinat, els policies van procedir a la seua detenció en existir incoherència en el cas. A més, la pròpia filla del mort va increpar a la seua tia quan es va desplaçar a l’habitatge familiar de L’Eliana.

Davant la falta de proves i elements incriminatoris, la titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Llíria va acordar la llibertat provisional de la detinguda aquest dilluns. Com a mesures cautelars se li va imposar l’obligatorietat de comparèixer setmanalment en dependències judicials; la retirada del passaport; i la prohibició d’eixir d’Espanya.