coronavirus en
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Conselleria de Sanitat ha confirmat sis nous casos de coronavirus a la província de València. Quatre d’ells tenen relació amb l’home, un periodista de 44 anys ingressat a l’Hospital Clínic de València des d’aquest dijous per la matinada, un altre és un estudiant italià que havia viatjat recentment a la zona de risc i l’última és una pacient que també havia estat a Milà fa poc.

Així els ha indicats en roda de premsa urgent la consellera de Sanitat Ana Barceló, qui ha insistit que tots els afectats presenten simptomatologia lleu i que no es descarta que siguen tractats a casa.

En concret, dos casos es troben en el Hospital General de València, i són secundaris, és a dir, no van viatjar a Milà i s’ha detectat la presència de coronavirus per contacte amb el pacient ingressat en el Clínic. En aquest últim centre es troben altres dues persones de l’entorn del periodista, que sí que es van desplaçar al nord d’Itàlia juntament amb el primer cas detectat a la ciutat.

Els altres dos casos són una dona que ha viatjat recentment a Milà i a la qual se li va realitzar el test de detecció ràpidament i que està en el Hospital de Sagunt. L’últim és un estudiant italià que havia estat en la zona més afectada al seu país i que està en el Hospital Doctor Peset de València.

Amb aquests sis casos, pugen a vuit els contagiats en la Comunitat Valenciana, ja que hi ha un altre més a l’Hospital de la Plana de Vila-real.