Consell

El president de la Generalitat, Ximo Puig, amb la resta de membres del Consell, inicia este divendres, 26 de gener, el Seminari de Govern – Hivern 2018 a Vinaròs i Benicarló, el cinquè que celebra l’Executiu valencià, després dels de Morella, Torrevella, Sagunt i Ademús.

Una vegada més, estes jornades de treball, que es perllongaran fins a diumenge que ve, 28 de gener, serviran per a avaluar i realitzar un balanç de la gestió del Govern valencià en l’últim semestre, al mateix temps que s’establiran les noves prioritats per als pròxims sis mesos.

Des del divendres, els membres del Consell es reuniran per a posar en comú i actualitzar els compromisos adquirits pels seus departaments l’estiu passat, durant el Seminari d’Ademús. Així, s’analitzarà el grau de compliment de les propostes plantejades, s’estudiaran quins estan en procés d’execució i es proposaran noves mesures per a impulsar l’acció de govern en els pròxims mesos.

Igual que en les edicions prèvies dels seminaris de Govern, la reunió de l’Executiu valencià a Vinaròs i Benicarló servirà per a estudiar iniciatives que permeten aconseguir una Administració autonòmica més eficient, en el marc dels objectius polítics fixats per l’Acord del Botànic. Açò possibilitarà que aquests compromisos puguen desenvolupar-se de forma òptima.

Així serà el 5º Seminari de Govern

Les activitats del Seminari de Govern – Hivern 2018 s’iniciaran pròpiament el divendres a la vesprada amb una reunió de treball en el Parador de Benicarló en la que intervindran tots els membres del Govern valencià.

El dissabte prosseguiran les jornades de treball del Consell, també a Benicarló, i, en finalitzar el dia, tindrà lloc una recepció institucional en l’Ajuntament d’aquest municipi.

Finalment, el diumenge al matí, el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, oferiran una roda de premsa conjunta en la que presentaran les conclusions aconseguides en el Seminari de Gover – Hivern 2018.