L’antic llit del Túria acull, del 19 al 29 de setembre, la segona edició de The Champions Burguer, el Campionat Nacional d’Hamburgueses.

Entre el pont de les flors i el pont de l’Exposició , els 12 food trucks dels millors restaurants, procedents de diferents comunitats autònomes presentaran les seues propostes per a convertir-se en la millor Hamburguesa de 2019 i arrabassar-li el títol a la guanyadora de la primera edició l’hamburguesa del restaurant Singular&Co.

Un total de 50 hamburgueses tractaran de conquistar al jurat, encarregat de triar de totes, la millor hamburguesa d’Espanya 2019, però també als assistents, que podran degustar hamburgueses de tota mena, des de gurmet clàssiques o avantguardistes, de vaca, bou, però també de soja (l’opció vegana).

El jurat estarà format per un conjunt de reconeguts cuiners com PabloMinistro, Vicente Ausina “Ciríaco”, Alejandro del Bou, Carlos Medina i Pablo Vernetta que haurà de triar la millor hamburguesa de les propostes, el pròxim 29 de setembre, però també serà el públic assistent qui podrà votar que restaurant mereix portar-se el premi a la millor hamburguesa a través de la pàgina web i d’aqueixa manera participar en un sorteig en el qual com a premi rebrà el seu propi pes en cervesa.

L’entrada a l’esdeveniment és lliure i gratuïta amb horari de 12 del migdia a 12 de la nit, a excepció dels dies 23, 24 i 25 de setembre que obrirà les seues portes a les 18h.

A més hi haurà música en directe, i una zona chill out on degustar les millors ginebres.