conciertos

El campus de Berklee College of Music i la Ciutat de les Arts i les Ciències tornen a unir-se per a celebrar una nova edició de ‘Un lago de conciertos’. Esta proposta musical arranca avui la temporada primavera-estiu per a acostar la música a tots els públics de manera gratuïta.

Cada setmana, professors i estudiants de més de 40 països diferents realitzaran concerts a l’aire lliure perquè tots els amants de la música vibren amb ells. Del jazz al rock and roll passant pel funk, la música llatina, el folk o músiques del Mediterrani, es podran gaudir de tots els estils de música contemporània, en el qual s’ha consolidat com un pla perfecte per als divendres a la vesprada a València.

El llac sud del Museu de les Ciències és l’escenari triat per a albergar aquesta cita cultural que donarà el tret d’eixida a les 20 hores amb l’actuació dels estudiants del programa First Year Abroad Anthony Dimeglio, Katie Sharbaugh i Kayla Blackburn, els qui s’acomiadaran de València per a continuar els seus estudis musicals el pròxim curs a l’escola de Boston.

Respecte als horaris, els concerts dels mesos de maig a juliol (10, 17 i 24 de maig; 14 i 21 de juny; i 19, 25 i 26 de juliol) arrancaran a les 20 hores mentre que les dates de setembre i octubre (6, 13 , 20 i 27 de setembre; i 4 d’octubre) avançaran les actuacions a les 19 hores.