Amb l’arribada del bon temps augmenten els concerts que tenen lloc a l’aire lliure. L’Auditori Marina Sud situat en la part sud del recinte de la Marina de València, ha sigut seleccionat per grans artistes per a albergar els seus concerts de la gira 2019.

Morat, Pablo Alborán, Juan Luis Guerra, Los planetas, Tamboret…són alguns dels artistes que passaran al llarg de la temporada per l’escenari de la Marina Sud. A més l’espai també acollirà els concerts de OT 2018, així com el concert Homenatge a la Ruta dels 90´s amb el ja tradicional Piromusical de Ricardo Caballer.

17 Maig a les 22h Morat

Morat oferirà un concert per a oferir tots els seus èxits al públic valencià.Bales perdudes és el títol del segon àlbum de Morat, que torna a l’escena musical després d’arrasar amb el seu primer disc Sobre el amor y sus efectos secundarios.

25 Maig a les 21.30h Pablo Alborán

Convertit en un dels nous ídols de fans del nostre país, l’artista que va saltar de Youtube a les llistes de vendes presenta ‘Prometo’ en la Marina de València, un espectacle total en el qual cançons, llums i decorat es combinen associats en la conquesta del espectador.


15 junt 19.30h Marea

Torna la millor banda de rock en castellà de tots els temps. Camí ja del quart de segle en els escenaris, segueix la llegenda: Kutxi, Kolibrí, Pinyes, César i Alén continuen escrivint amb lletres d’or la història viva del rock de parla hispana.

 21 Juny Juan Luis Guerra 

La carrera musical de Juan Luis Guerra i 4.40 es remunta fins a l’any 1984. En 2019 torna amb ‘Kitipun’ una bachata inspirada en un romanç juvenil, bestreta del nou disc d’estudi que llançarà enguany.

Taburete
22 Juny Taburete 

Taburete, el grup madrileny, presenta el seu AYAHUASCA Tour a València, on no faltaran els èxits dels seus últims dos discos: ‘Tres tequilas’ i ‘Dr. Charas’. Respecte a les noves cançons, Taburete ha declarat que són més malenconioses i intimistes; fan menys referències a l’alcohol i estan basades en les seues experiències personals. Tot això mantenint l’essència del grup.

29 Juny Operación triunfo 

Després de 18 espectaculars concerts pels quals han passat més de 250.000 fans, que a més del Palau Sant Jordi, han abarrotat recintes com el Santiago Bernabéu de Madrid, l’Estadi Olímpic de la Cartoixa a Sevilla, o l’Auditori Marina Sud de València, entre altres, s’anuncia una segona gira de concerts OT amb els nous concursants de la present edició de 2018-19.


6 Juliol Festival Homenatge a la ruta 

Els 90 van marcar una època en la qual diverses discoteques valencianes es van convertir en temples de la nit per a tota Espanya, torna el Festival Homenatge a la ruta amb un espectacle piromusical de la mà d’un dels millors pirotècnics de València, Ricardo Caballer, i DJ’s i artistes de la talla de Damae, DJ Sylvan o Ian Masterson.

21 Juliol 4ever Valencia Fest

Després de l’èxit de la primera edició de 4ever València Fest , torna el festival amb un cartell de luxe que inaugura una de les bandes més emblemàtiques dels 80: Tears For Fears. Després de 14 anys de silenci discogràfic, els britànics van tornar a l’escena en 2018 amb nou àlbum i una gira que ara els porta a la Península en la seua primera visita des de fa més de 20 anys. La coneguda banda Los Planetas se sumen també a la programació del 4ever València Fest, juntament amb Keane.