Imagen de la Orquesta y Coro Palacio de Dos Aguas
Imatge de la Orquesta i Cor Palau del Marqués de Dos Aigües/ Foto: Museu Nacional de Cerámica

El Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries “González Martí” dins de la seua programació d’esdeveniments de gener, ha inclòs un concert de música gratuït que tindrà lloc en un entorn idíl·lic de la ciutat de València com és el Palau del Marqués de Dos Aigües.

Una de les apostes del Museu Nacional de Ceràmica en matèria d’activitats culturals és la celebració de concerts de manera regular.

Així, el Museu proposa un concert mensual que se celebra l’últim dilluns de cada mes, excepte el mes d’agost, organitzat per l’Associació Orquestra i Cor del Palau de Dos Aigües.

Al desembre de 2009, es va crear l’Associació Orquestra i Cor del Palau de Dos Aigües a fi de consolidar la relació que manté el museu amb la música, amb la idea de funcionar tots dos, orquestra i museu, de manera paral·lela.

La creació de l’Associació respon així mateix a l’arrelament de la ciutat de València amb la música, tradició transmesa de generació en generació.

Es compten per centenars les Societats Musicals repartides per tota la Comunitat, moltes d’elles ja centenàries que conformen una realitat musical única al nostre país.

És per això que el Palau del Marqués de dues Aigües, acollirà,el pròxim dilluns  27 de gener, a les 20.00 h,  aquest concert organitzat per l’Associació Orquestra i Cor del Palau de Dos Aigües.

El Saló de Ball del Palau de Dos Aigües acollirà aquesta cita amb la música

El concert tindrà lloc, com és habitual, en el saló de ball i comptarà amb entrada lliure fins a completar aforament. L’aforament del saló és de 90 places.

El Palau del Marqués de Dos Aigües es troba situat en el centre històric, entre els carrers Poeta Querol (antiga plaçaa Villarrasa i María de Molina), carrer de la Cultura (carrer de la abadía de San Martí) i el carrer de Sant Andrés.