bandes sonores

Amb motiu de l’arribada del Saló del Còmic de València, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de València, ha organitzat, dissabte que ve 22 de febrer de 12 a 14 hores, un concert de Bandes Sonores, en la Plaça de la Verge.

La Banda de l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís interpretarà Bandes Sonores Originals de pel·lícules com Batman, Spiderman o Star Wars.

Un total de 60 músics, dirigits per Didac Bosch, repassaran alguns dels temes més coneguts de pel·lícules com Batman, Superman, Pirates del Carib, Frozen, Indiana Jones, Star Wars Saga, Els Increïbles o Moment for Morricone.

Aquest concert, gratuït, comptarà, a més, amb l’animació de cosplayers del Club Obi Wan.

La regidora d’Acció cultural de l’Ajuntament de València ,Maite Ibáñez, al costat de responsables de l’organització del Saló del Còmic, seran els encarregats de presentar aquest concert al qual estan convidats valencians i amants del cinema.

Des de la pròpia organització es convida al fet que els xiquets i xiquetes, i els no tan xiquets, acudisquen disfressats dels seus personatges favorits.

Un concert que se celebra com a avantsala al Saló del Còmic

El concert se celebra com a avantsala al saló del còmic que ve acompanyat enguany per un gran programa d’activitats d’entreteniment per als més joves.

El Saló del Cómic comptarà amb la presència de youtubers, els més importants autors de còmic del panorama nacional i internacional, jocs de rol en viu, jocs de taula gegants, tallers sobre droides de Star Wars, demostracions de vol de naus de Star Wars, desfilades de cosplayers, tallers de com s’usa un sabre làser o una carrera de droides de Star Wars.

Així com d’estrelles de cinema i televisió com el protagonista de ‘La Casa de Paper’, Jaime Lorente, o el nord-americà Jack Quaid, estrela de ‘Els Jocs de la Fam’.