El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset va passar ahir pel programa Àgora per a comentar l’actualitat de la capital del Túria, sobretot en tot allò que li afecta com a responsable de les Festes de la ciutat i com a portaveu de Compromís en el consistori.

El també president de la Junta Central Fallera va aclarir la polèmica sorgida amb la Interagrupación de Falles en la qual demanen la seua dimissió i el polític els acusa d’anar a per ells.

La Interagrupación de Falles també va afirmar que l’actual Fallera Major de València no ostentava correctament el seu càrrec en acatar els canvis en les Danzaes per part de Fuset. I est va eixir en la seua defensa encara que va demanar perdó per les formes.

Però els canvis en les festes no s’acaben ací. El màxim responsable de les festes josefines va comentar que el monument municipal seguiria desvinculat de la política per a ser de tots els valencians.

Pere Fuset també és el portaveu de Compromís en l’Ajuntament i com a militant d’aqueix partit ha donat la seua opinió sobre el suposat mal finançament del Bloc.

El regidor va comentar l’ambient preelectoral i va afirmar que les relacions entre els socis del govern de la Nau són bones i que el missatge que van llançar els votants sobre el canvi de color a l’Ajuntament continua.