Més de 600.000 estudiants valencians deixaran d’assistir als centres educatius a partir del dilluns. Així ho ha anunciat el conseller d’Educació, Vicent Marzà, durant la roda de premsa en el Palau de la Generalitat sobre els últims avanços del coronavirus.

Serà dilluns que ve 16 quan arrancarà la suspensió de l’activitat docent “fins a una altra ordre”. I és que el conseller ha declarat que no es disposa encara d’una data de retorn a les aules, tot dependrà de l’evolució del Covid-19.

No obstant això, han deixat clar que tancar tant col·legis com universitats no suposa detenir el desenvolupament acadèmic. La intenció és instaurar mètodes online perquè els alumnes puguen continuar amb els plans educatius previstos.

Respecte al professorat, Marzà ha assenyalat que el cos docent sí que haurà d’acudir als seus llocs de treball. Ha advocat per que els centres fomenten el teletreball però ha declarat que de moment la decisió dependrà de la situació de cada col·legi o Universitat.

98 CASOS DE CORONAVIRUS EN LA COMUNITAT

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha comunicat l’augment de la xifra de contagis en la Comunitat Valenciana. Un total de 98 persones estan amb coronavirus: 68 a València, 26 a Alacant i 4 a Castelló.

Dels nous casos hi ha 14 que pertanyen a la residència de Torrent on es va detectar un brot. A més, a València hi ha una menor amb simptomatologia lleu que es recupera a la seua casa.