Samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. anuncia que la Comunitat Valenciana se sumisca al seu programa de ciutadania corporativa Samsung Smart School, destinat a la integració de les noves tecnologies en les aules dels col·legis públics espanyols.

En concret, els dos nous centres valencians que participaran en el programa este curs 2017-2018 són el col·legi públic CEIP La Marina (La Marina, Elx) i el col·legi rural agrupat CRA Araboga de La Jana (Castelló), que podran beneficiar-se de les últimes eines tecnològiques i metodològiques per a facilitar l’aprenentatge digital dels seus alumnes.

El programa va nàixer en 2014 gràcies a un conveni subscrit entre Samsung i el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, i ha sigut desenvolupat així mateix en col·laboració amb les comunitats autònomes, Ceuta i Melilla. Amb la finalitat d’impulsar l’aprenentatge digital, Samsung Smart School equipa les aules amb diferents eines digitals com tablets, dispositius de realitat virtual o pissarres interactives, al mateix temps que dota als professors dels recursos formatius i tècnics que necessiten per a l’adaptació de les classes.

Atès que un dels principals objectius del programa és reduir la bretxa digital en tot el país, els centres triats per a participar en Samsung Smart School pertanyen en la seua majoria a zones amb baix nivell de digitalització, ja siga per la seua ubicació geogràfica o pel context socioeconòmic al que pertanyen.

“En aquests tres primers cursos transcorreguts des de la seua creació, el programa Samsung Smart School ha demostrat el poder de la tecnologia per a motivar als alumnes i enriquir el seu aprenentatge, sempre amb la valuosa implicació del professorat com a element clau d’este projecte. Donem ara la benvinguda a la Comunitat Valenciana a aquest apassionant projecte amb el qual Samsung pretén seguir impulsant l’educació digital de les noves generacions”, declara Francisco Hortigüela, Director de Comunicació, Relacions Institucionals i Ciutadania Corporativa de Samsung.