Arenal

L’Arenal Sound torna a programar música i esport a Vila-real per tercer any consecutiu amb l’actuació de cinc grups de música i l’Arenal Sound Cup, en la qual participaran 32 equips d’handbol, futbol-sala i bàsquet formats per “sounders”.

Segons han informat fonts de l’Ajuntament de Vila-real, la cita arriba a la localitat l’1 d’agost amb dos esdeveniments que es realitzaran durant tot el dia i que esperen revalidar l’èxit de les dues primeres edicions.

El regidor de Turisme i Congressos, Diego Vila, ha assegurat que “és tot un orgull per a nosaltres que l’organització del festival torne a comptar amb Vila-real per a portar una extensió de l’esdeveniment, que cada any atrau a milers de persones”.

La jornada començarà a les 11.00 hores, amb les competicions de la III Arenal Sound Cup Vila-real, que enfrontarà en el pavelló Bancaixa a 16 equips de futbol sala, vuit de bàsquet i altres vuit d’handbol.

El Servei Municipal d’Esports (SME) facilitarà els petos per a disputar els partits i les medalles per als premiats en cada modalitat esportiva, que a més rebran una samarreta oficial d’Arenal Sound i 100 euros en Tuents i Tuenti per a gastar tot l’equip durant el festival.

“Tots els assistents poden formar equips d’un màxim de vuit persones, tant femenins, com a masculins i mixtos per a passar-ho bé durant tot el dia a la nostra ciutat”, ha apuntat Vila, qui recorda que “cada any es desborden les previsions, ja que s’inscriuen desenes de grups i finalment es realitza un sorteig per a complir amb el màxim d’equips previstos”.

L’edil ha apuntat que el festival “habilitarà un autobús llançadora gratuït que connectarà durant tot el dia la nostra ciutat amb Borriana per a facilitar els desplaçaments i la participació en les activitats”.

L’esdeveniment es traslladarà després a la plaça del Llaurador, on a les 20.00 hores donarà començament una llarga sessió de concerts, que obrirà amb Dayan Soul.

A les 20.50 hores pujaran a l’escenari Five Fingers i a les 21.40 ho farà el grup Kharma, tots ells locals.

Kasparov, a les 22.30 hores i Blisters, a les 23.50 hores, són les dos formacions que completen el cartell.

http://7televalencia.com/49825/